Oftest stillede spørgsmål

Kundeservice & levering

Hvordan bestiller jeg mine varer?
Du kan bestille her på webshoppen. Du er også velkommen til at komme forbi os på Torvet 27, 4293 Dianalund.

Hvor lang leveringstid har Frøken Finesse?
Hvis du har bestilt din vare inden 11.30 på en hverdag pakker og afsender vi den samme dag - herefter tager levering typisk 1-2 hverdage.
Kunder på Bornholm og øvrige ikke-brofaste øer skal dog regne med længere leveringstid, typisk 3-5 hverdage.

Kan jeg følge med i hvor langt min vare er nået?
Ja, når varen er afsendt fra Frøken Finesse, modtager du en mail om at din pakke er på vej - i denne mail er der et link til "Track & trace", hvor du kan følge med i hvor langt din pakke er nået. 


Hvad koster levering hos Frøken Finesse?
Leveringsomkostninger er udregnet ud fra vægten på det produkt du køber. Du vil kunne se beløbet inden du tjekker ud.

 

I hvilket tidsrum har Frøken Finesse åbent?
Vores webshop har naturligvis åbent alle ugens dage 24/7. Vores butik og dermed også vores mail- og telefonservice, har åbent mandag - onsdag kl. 9.30 - 17.30, torsdag - fredag kl. 9.30 - 18.00 og lørdag kl. 9.30 - 14.00. Du kan kontakte os på kontakt@froekenfinesse.dk eller på tlf. 91 25 15 10.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg har fortrudt mit køb?
Du har 14 dages fortrydelsesret. (Dette gælder dog ikke på te, kaffe og andre drikke- og fødevarer). Du skal blot returnere pakken til os i samme stand som du modtog den. Du kan sende den med post eller aflevere den til os på vores adresse.

I begge tilfælde skal du returnere den til adressen: Frøken Finesse, Torvet 27, 4293 Dianalund.
Når vi har tjekket, at varen ikke er beskadiget, vil du få pengene sat ind på dit kort. Læs evt. mere i vores handelsbetingelser. 


Hvordan anvender jeg mit gavekort?
Læg dine varer i kurven, gå til bestilling og indtast din kode i feltet ”gavekort”. Til sidst skal du trykke ”anvend” for at aktivere koden på dit køb. 


Hvordan afmelder jeg e-mails fra Frøken Finesse?
Nederst i alle nyhedsbreve fra Frøken Finesse finder du et link, der hedder ”afmeld”. Klik på det for at afmelde mails fra Frøken Finesse.